MOEILIJKE GESPREKKEN VOEREN MET MEDEWERKERS – free webinar

MOEILIJKE GESPREKKEN VOEREN MET MEDEWERKERS – free webinar

Een medewerker die minder gemotiveerd is. Een klant die heeft geklaagd over één van je mensen. Resultaten die tegenvallen. Er zijn zo van die gesprekken die je als leidinggevende moet voeren en waarbij je kan verwachten dat de ander niet blij gaat reageren. Hoe voer je nu zo’n moeilijk gesprek? En vooral, hoe ga je om met de weerstand?

Ondanks het feit dat managers vaak al communicatieopleidingen achter de rug hebben, blijven dergelijke gesprekken een heikele klus. Medewerkers reageren vaak emotioneel en dat is niet evident.

Kan je leren om gesprekken te voeren waarvan je op voorhand niet weet wat de uitkomst zal zijn leren? Ons antwoord is JA! Om de vaardigheden van managers en experts aan te scherpen op een heel praktische manier, lanceert Bal&Klein SKILSSLAB, een laboratorium waarin deelnemers in kleine groepjes of één-op-één gespreksvaardigheden inoefenen met een getraind bedrijfsacteur. Fun, interactief én informatief.

Hoe we dat doen, kom je te weten in ons webinar “moeilijke gesprekken voeren” op 5 mei 2020. Ben je HR, L&D professional of zaakvoerder en wil je ontdekken hoe leidinggevenden betere resultaten kunnen halen met hun teams door vlotter te communiceren, dan is dit webinar voor jou. In 45 minuten  weet je hoe je kan reageren op lastig gedrag en hoe wij er in onze SKILLSLABS mee aan de slag gaan.

Deelnemen is gratis.

Als je vragen hebt over dit webinar of hulp nodig hebt om jouw team sterker te maken in communicatievaardigheden, kun je ons altijd bereiken via hello@balklein.be

Veel sterkte en stay safe!

Praktisch:

WANNEER? 5 mei van 13 tot 13.45 uur.

WAT? Lunch&Learn “SKILLSLAB – Moeilijke gesprekken voeren met medewerkers”

DEELNEMEN? Inschrijven via ilse@balklein.be

 

No Comments

Post A Comment